Personvernerklæring

Hvem vi er:

Vår nettstedsadresse er: https://fredvikasteinerbarnehage.no
Vi er Fredvika Steinerbarnehage. Du finner oss i Gjøvik kommune.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn:

Kommentarer:

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media:

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer:

Vi benytter kontaktskjemaer for at du skal kunne ta kontakt med oss via våre nettsider. Når du bruker ett av våre skjemaer ber vi om følgende informasjon:
Navn, etternavn, telefon, e-post, emne, beskjed og om du er et menneske.

Den informasjonen vi samler inn via kontaktskjemaene brukes kun til å kontakte deg direkte. Vi gir ikke bort noe av den informasjonen, utenom internt i barnehagen ved behov, uten at du har gitt ditt samtykke.

Informasjonskapsler:

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg», vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder:

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet. 

Hvem vi deler dine opplysninger med:

Vi deler ikke dine opplysninger med andre uten at du har gitt ditt samtykke til at informasjonen kan deles med andre. Dersom det skulle være behov for deling av informasjon, tar vi kontakt.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg:

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Informasjon som du leverer inn via våre kontaktskjemaer lagres på ubestemt tid.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg:

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg:

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Din kontaktinformasjon:

Kontaktinformasjon om deg som du har gitt oss blir ikke delt videre med andre. Dersom du ønsker å vite hva vi har lagret på deg, kan du ta kontakt for å få en bekreftelse på lagret informasjon.

I de aller fleste tilfeller, med mindre du har barn med plass i vår barnehage, lagrer vi ikke informasjon vi mottatt om deg dersom du ikke gir oss beskjed om å gjøre det.

Dersom ditt barn står på venteliste, oppbevares informasjonen til barnet ikke lenger står i kø, dere har fått barnehageplass, eller dere ber oss om å slette informasjonen.

Kontakt oss for informasjon:

Til barnehagen:

Leder:            Hilde Kristensen Gran
Telefon:         611 32 776
E-post:           fredvika@steinerbarnehage.no

Til nettsidens administrator:

Leder:            Bjørn Arild Andersen
Telefon:         410 02 022
E-post:           post@mjosweb.no

 

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger:

Informasjon kommer etter analyse!

Våre rutiner for datalekkasjer:

Informasjon kommer etter analyse!

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra:

Informasjon kommer etter analyse!

Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukernes opplysninger:

Informasjon kommer etter analyse!

Opplysningskrav fra bransjelovgivning:

Informasjon kommer etter analyse!